Услуги

Трансфери от/до летище

Вашето време е ценно. Когато всяка минута е от значение, хубаво е да знаете, че Sixt е на Ваше разположение на всяко летище по света, за да се погрижи за Вас и Вашия багаж, независимо дали летите с редовна или частна авиокомпания.

Виж повече...

Premium Shuttle Service

Ние се грижим нашите клиенти да стигнат до крайната дестинация сигурни и спокойни. От офиса до следващата среща, от хотела до важно изложение, ние с удоволствие ще Ви откараме от врата до врата, от град до град на фиксирана цена. Нашите услуги са сигурни и точни, като Ви позволяват да използвате по-ефективно времето на пътуване. С нас Вие имате свободата да работите, говорите по телефона или просто да си починете. Ние сме сигурна алтернатива, с която спокойно можете да забравите за друг вид транспорт.

Виж повече...

Шофьорски услуги

Предоставяне на услуга, изцяло съобразена с желанието на клиента, независимо дали е бизнес или частно пътуване, сватба, гала-вечеря, парти или друго специално събитие – за да се насладите изцяло на момента – оставете шофирането на нас и нашите професионални шофьори.

Виж повече...

Еднодневни опознавателни турове

За нашите клиенти сме изготвили специални еднодневни турове до известни и интересни места в България. За хората с повече свободно време сме подготвили винени турове, а за тези, които имат само няколко часа на разположение предлагаме обиколка на София с посещение на забележителности. Нашата услуга се предлага за индивидуални клиенти и групи във всеки хотел в София и включва персонален екскурзовод и автомобил с шофьор.

Виж повече...