Управление на автопарк

Управление на автомобилния парк. Ние се грижим за Вашите автомобили!

Управление на автопарка от Sixt

Десетилетия опит и концецпия за Вашия флот, съсредоточени върху резултите на нашите клиенти в Sixt, като Вашия идеален партньор за професионално управление на Вашия автопарк. Управлението на автопарка от Sixt означава да използвате предимствата на нашия сервиз, независимо от това дали сте закупили или ползвате на лизинг Вашия автомобил.

Управление на автопарка – Оставете всичко свързано с Вашите автомобили на нас

Управление на автопарка от Sixt се базира на месечното отчитане на действителните разходи. Клиентът е освободен от постоянния приток на касови бележки и административни процеси. В същото време нашият висококвалифициран екип ви помага да реализирате спестовния потенциал с помощта на по-добри условия за покупка, ремонт, наблюдение и проверки на фактури. Идеалният поток на информация се осигурява от нашите усъвършенствани счетоводни и отчетни системи.

Sixt се грижи за следното:

  • Стратегическо управление на флота на наети и закупени автомобили
  • Управление на всички задачи, свързани с флота
  • Контрол на лизинг овия период и надлимитен пробег
  • Професионален сервиз с фактури
  • Специфични анализи за клиента

Вашето предимство:

Ние облекчаваме управлението на Вашия автопарк – Независимо от начина на финансиране или на лизингодателя.

Управление на автопарк

Sixt поема всички задачи, свързани с управлението на флота. Предимствата на управлението на автопарк от Sixt говорят сами за себе си: всички разходи от един източник, професионални одити чрез фактура и разбира се, услугата Sixt, с която сте свикнали . Благодарение на изчерпателни счетоводни и отчетни системи, Вие имате пълна гледка върху своя автопарк. Разбира се, нашето управление на автомобилния парк е също на Ваше разположение относно сегашния Ви автопарк и веднага ви помага да осъзнаете потенциала за спестяване. Sixt е вашият надежден партньор, който дори приема настоящия Ви автопарк при продажба и обратен лизинг. Така Sixt ви помага да освободите допълнителни капиталови ресурси. Sixt лизинг е вашият квалифициран партньор, когато стане въпрос за атрактивни модели, цялостно консултиране и разумни условия.